Trött på det här nu!

Vilket ***** väder! Blev ingen träning för mig och Karat idag då vi var osäkra på om vi skulle ta oss nånstans med transporten med all snö som kommit...sen är det ju inge vidare roligt att stå i mörkret och försöka få på Karat alla grejer när han springer runt som en tok för att det blåser och regnar/snöar så...han har en tendens till att hetsa upp sig "lite" i sånna situationer...

Fick förresten Dragon Age II igår, så har spelat lite idag. Riktigt snyggt gjort, även om jag än sålänge föredrar första spelet, men har inte kommit så långt än då det kanske blir ändring på det! (Jag vet, jag är en nörd.)

Och inte heller går det att ladda upp bilderna...vet inte vad som är fel!

Nytt försök!

Nytt försök med uppladdningen av bilder från GHS!

nehepp...funkar fortfarande inte för mig...går bara att ladda upp bilder som redan finns i arkivet, så ni får titta på en bild på mig och Karatis igen istället!



Imorron ska jag jobba, 16-22, gött! Torsdag är det dags för hoppträning igen! Ska bli riktigt skoj! Ska se ifall mamma har lust att testa video funktionen på min systemkamera, har inte testat den ordentligt än! Kanske går att visa en liten kort snutt från när vi hoppar iallafall!

...

Går inte att ladda upp bilder nu heller...hade tur igår när jag laddade upp hoppbilderna, det gick bra, trots att det tog jättelång tid. Sen bara slutade det att funka helt...jaja får prova igen i eftermiddag.

Kändes förövrigt skönt att få sova ut lite mer idag, gick upp vid 9.30. Har inte fått så mycket sömn de senaste dagarna och med tanke på att jag jobbade drygt 11 timmar i söndags så har jag känt mig ganska sliten. Hade sett fram emot en sovmorgon igår men då hade vi tydligen utsläppet i stallet så det blev ju inget med det...men nu är jag utvilad!

GHS Bilder

Nu kommer det ett urval av alla bilder jag tog från Göteborg Trophy hoppningen och Grand Prix Kür dressyren!










Hysteriskt rolig bild! Ser verkligen ut som att hästen inte har några ben!


Nej, internet vill inte riktigt vara med för tillfället så ni får nöja er med dessa bilder sålänge! Så lägger jag upp från dressyren imorron istället, förhoppningsvis funkar det bättre då!


Sohn der Sonne

Fruktansvärt roligt att det gick så bra för honom under bruksprovet! Han är så himla fin och rör sig så lätt och trevligt, hade jag ett sto skulle jag lätt vilja betäcka med honom! Grattis Jessica och hoppas att allt går bra fortsättningsvis! Han kommer ingå i Tullstorps hingstprogram och kommer även ridas av Jan Brink fram tills augusti tror jag att det var!


Supersnygga Sohn der Sonne!

Inköp från göteborg

Fick inte riktigt med mig allt jag ville från mässan i göteborg...hittade t.ex inget snyggt och hyfsat billigt brunt träns, blev heller ingen sadelgjord eller stigläder, men det hade nog varit svårt med storlek och rätt färg när det inte går att byta, köper jag nått i närheten här hemma så går det ju att åka tillbaka och byta liksom.

Men några inköp blev det ändå,


Nya vita Roeckl handskar, kan inte rida utan dessa handskar! Stor hiss till dom från min sida alltså!


Ett par silvriga boots från Catago, mest som en kul grej! Martina köpte ett par guldiga till Sharon.


Grått Schockemöhle schabrak, matchat med de silvriga bootsen kommer det bli sjukt snyggt!


Marinblå jacka från Kingsland och ett till schabrak från Schockemöhle, vitt med lite silvrig passpoal + silvrig logga.
Har gått och kollat på en sån jacka i typ 2 år, sen när jag provade en på Strömsholm men inte hade råd att köpa den då, men nu så! Riktigt nöjd med det köpet måste jag säga.

Tjaa, det var väl det jag köpte. Ska föra över bilderna jag tog där nu tänkte jag så ska vi se om jag kanske kan slänga upp några här om ett litet tag!


Andra dagens träning

Typiskt! Hade precis skrivit klart ett ganska långt inlägg om dagens träning, och då dör datorn...trots att det stod att det var 1 timme ungefär kvar på batteriet..suck. Orkar inte skriva om allt igen utan gör en kortare variant istället.

Träningen gick iallall superbra! Red mycket serpentiner i galopp och försökte få honom lugnare i galoppen, särskilt i den förvända där han gärna rinner iväg lite för mycket, tappar takten och balansen. Men det var ju typ första gången jag rider honom i förvänd efter hans vintervila eftersom jag inte kunnat rida ordentligt på ridbanan hemma, så med tanke på det så var det inte så dåligt ändå! Han blev iallafall mycket bättre efter ett tag, fick en mycket bättre galopp.
Red även mycket övergångar mellan galopp och skritt. Det behöver vi också träna lite på, särskilt avsaktningarna där an gärna tar några små travsteg innan han kommer ner helt i skritt.

Blev tyvärr inga bra bilder inne i ridhuset, passade dock på att ta några kort ute i solskenet.







På bilderna ser ni förresten jackan och ett av schabraken jag köpte på mässan i göteborg, men mer om det senare!


Supernöjd!

Träningen gick jättebra! Ludde hade mycket bra tips och bra övningar för Karat, idag tränade vi mycket på det grundläggande, framåtbjudning, takt och balans. Gjorde mycket övergångar mellan både trav - skritt och trav - galopp, Karat blev riktigt lyhörd och fick en lugn och fin takt i traven. Ska bli kul att träna för henne igen imorron!

Blev tyvärr inga bilder idag, men ska ta med kameran imorron så ska mamma försöka både att filma en liten stund och ta lite kort :)

Nu ska jag sova! Upp igen kl 7 imorron för att åka till stallet vid typ 8, skönt att vara ledig resten av dagen sen. Så då kommer jag säkerligen skriva lite mer och även lägga upp ett inlägg och göteborg som jag skrev i förra inlägget!

Godnatt!

Taggar för träning!

Idag är det dags för den första träningen med Team Värmland! Kl 19.10 ska jag träna på Lillerud för Louise Craaford, vilket ska bli sjukt kul och förhoppningsvis mycket givande. Mamma ska nog få ta med kameran och försöka ta några bilder.

Förresten så red jag Karat på kandar för andra gången igår, ridbanan är äntligen plogad så nu går det att rida lite mer ordentligt. Så jag tog dressyrsadeln och trimmade lite inför idag. Har ju inte blivit så mycket dressyrridning de senaste månaderna...men trots det så kändes han riktigt fin! Han blir ju lite kort i steget när han tycker att underlaget är lite hårt eller halkigt men förövrigt var han jätteduktig. Gjorde några skänkelvikningar och det räckte med att jag bara nuddade med vaden i sidan på honom så flyttade han jättefint!

Hade ju stångtygeln väldigt löst och tog inte i den, vill bara att han ska vänja sig med att ha två bett i munnen och sådär. Först var han väldigt irriterad men antagligen var det för att stången hängde lite långt ner i munnen på honom, när vi provade att höja upp den ett hål på varje sida så blev han genast nöjd.


Dålig bild tagen med min iPhone, men såhär fin är han i sitt kandar iallfall!

Red även första gången i mina nya ridstövlar! Och oj vad jag fick ont i hälar, fotknölar och för att inte tala om knävecken när jag skulle driva och speciellt när jag skulle fatta galopp! Herregud...säger bara en sak: Skavsår.

Återkommer ikväll (om jag orkar) om hur träningen gick, och kanske även ett inlägg och göteborg! Måste ju visa vad jag köpte!


RSS 2.0