Taggar för träning!

Idag är det dags för den första träningen med Team Värmland! Kl 19.10 ska jag träna på Lillerud för Louise Craaford, vilket ska bli sjukt kul och förhoppningsvis mycket givande. Mamma ska nog få ta med kameran och försöka ta några bilder.

Förresten så red jag Karat på kandar för andra gången igår, ridbanan är äntligen plogad så nu går det att rida lite mer ordentligt. Så jag tog dressyrsadeln och trimmade lite inför idag. Har ju inte blivit så mycket dressyrridning de senaste månaderna...men trots det så kändes han riktigt fin! Han blir ju lite kort i steget när han tycker att underlaget är lite hårt eller halkigt men förövrigt var han jätteduktig. Gjorde några skänkelvikningar och det räckte med att jag bara nuddade med vaden i sidan på honom så flyttade han jättefint!

Hade ju stångtygeln väldigt löst och tog inte i den, vill bara att han ska vänja sig med att ha två bett i munnen och sådär. Först var han väldigt irriterad men antagligen var det för att stången hängde lite långt ner i munnen på honom, när vi provade att höja upp den ett hål på varje sida så blev han genast nöjd.


Dålig bild tagen med min iPhone, men såhär fin är han i sitt kandar iallfall!

Red även första gången i mina nya ridstövlar! Och oj vad jag fick ont i hälar, fotknölar och för att inte tala om knävecken när jag skulle driva och speciellt när jag skulle fatta galopp! Herregud...säger bara en sak: Skavsår.

Återkommer ikväll (om jag orkar) om hur träningen gick, och kanske även ett inlägg och göteborg! Måste ju visa vad jag köpte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0