Duktiga Karat!

Igår var det tävlingsdags för Linnea och Karat, en 90 klass i fälttävlan hemma på Trossnäs. 2 år sedan han tävlade fälttävlan sist! Det kunde nog inte gått mycket bättre än det gjorde!

Började med en riktigt stadig och fin dressyrritt, vilket resulterade i 68% vilket ger 48 straffpoäng i fälttävlan. Sedan bar det iväg till Lillerud för hoppningen (våran hoppbana var alldeles för blöt för att kunna användas då det är en gräsbana...), även den gick superbra, gick lite fort bara, men 0 fel vilket är det viktigaste!

Terrängen flöt på bra, var bara lite tvekan på en ny grav som han inte sett förut men efter lite trampande (vilket är tillåtet på den typen av hinder sålänge hästen inte backar) hoppade han tillslut. Såg inte så många hinder men det jag såg var riktigt bra! Dom kom i mål med 0 fel på hinder, 9 sekunder över optimaltiden så dom fick 3,6 straff för det. Slutade alltså på ca 51 straffpoäng och med det kom dom på en 3e plats av 15 startande! Superduktiga!

Det är så kul att Linnea vill rida terrängen med honom åt mig eftersom han verkligen ÄLSKAR det, men jag är lite för mesig för det!


























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0