Vildmarken i Forshaga

Jobbat idag, 10-15 plockat varor på livsmedelsavdelningen. Inte mitt favoritställe att vara på, har en tendens att få så ont i ryggen när jag är där, mycket tungt att lyfta osv. Bäst är det i kundtjänst så det är ju tur att det är där jag ska jobba under sommaren.

Efter 2 dagars vila för Karats del skrittade jag ut en sväng tillsammans med Martina och Sharon förut, det uppskattades av Karat som inte alls tycker om att bara stå i hagen och inte göra nånting, han blir så rastlös! Biter på allt, hoppar upp och ner på stället och är allmänt störd bara, men han är undehållande att titta på när han håller på som han gör ibland ;)

Btw så har vi en varg som stryker omkring i skogen vid stallet, senast igårkväll sågs den några hundra meter ifrån gården! Lite småläskigt eftersom Heidi ska föla när som helst...förhoppningsvis har den flyttat vidare innan fölet kommer. Och i söndags sprang det både en räv och en grävling tvärs över ridbanan tydligen, dessutom har vi under en längre tid haft ett par älgar som rört sig precis utanför hagarna och i skogen på andra sidan vägen vid stallet. Nu saknas nästan bara lodjur så har vi nog alla sveriges större djurarter där uppe i stallet, rådjur finns det ju gott om!


Kommentarer
Postat av: Maria Johansson

Sv: Det är det verkligen!! Köp köp köp!

2011-05-13 @ 19:50:37
URL: http://dressyrsnack.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0