Tävling

Orkade inte skriva om tävlingen igår, faktiskt så orkade jag inte ens starta datorn. Somnade i soffan när jag kom hem från stallet och hela kvällen orkade jag inte göra annat än att kolla på tv. Kan tänka mig att Karat också var helt slut!

Msv C:1 - Red fram i lilla ridhuset, gick bra till en början, men när jag ville få upp honom i en lite högre form ville han inte alls vara med. Såfort jag tog lite i tygeln började han resa sig, sparka eller skjuta rygg. Hann inte riktigt reda ut det innan det var min tur så när jag red programmet vågade jag inte ta så mycket i tyglarna utan han fick gå lite som han ville, bara han gick frammåt liksom. Ändå såg det inte så tokigt ut. Fick till de enkla bytena rätt bra, fick 7a på det ena av dom. Ryggningen blev helt misslyckad men det har han aldrig varit riktigt bra på så...slutade med att jag fick ihop drygt 62%  och kom 2 utanför placering! 62% betyder ju även att jag har ett kval till Msv B klart (inte för att det är dags att starta det än på väldigt länge, men ändå kul att veta att man kvalat till det!).

Msv C:2 - Valde att rida fram ute nu istället, inte lika trångt där. Red inte fram länge, ca 30 min och då skrittade jag honom på långa tyglar väldigt mycket. Han var såå trött nu, orkade knappt äta hö när han stod i transporten mellan klasserna! Så jag travade bara igång honom under lättridning och lät honom galoppera ganska fritt. Kortade bara ihop honom lite i galoppen en stund för att känna att han var med. Inne på banan piggnade han till lite och det kändes som att jag hade lite mer tryck i honom i denna klassen, mycket tack vare att jag nu faktiskt kunde fånga upp honom lite med tyglarna. Fick en fin bakdelsvändning till höger, 7a, sämre till vänster, som vanligt. Fick ett byte i förvända och lite mer småmissar. Men var riktigt nöjd ändå när jag var klar. 61,5% blev det och även här 2 utanför placering!

Att komma över 60% i båda klasserna tycker jag är riktigt bra gjort med tanke på att Karat var jättetrött och säkert hade lite träningsverk.







Mamma filmade också så ska se om jag kan fixa till den och lägga upp här, håll utkik under dagen!


Kommentarer
Postat av: Michelle

Härliga bilder:D

2011-05-12 @ 10:24:26
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0