Pluggar dressyrprogram!

Sitter och pluggar dressyrprogram, imorron är det nämligen dags för tävling igen! En Msv C:2 på Sörmons Ridklubb blir det. Hade tänkt ta en LA:4 först också, men kom fram till att det nog räcker med en klass! Varje gång jag varit iväg iår och ridit två klasser på denna nivån har jag varit helt förstörd när jag kommit hem! Trött som bara den, ont i huvudet, frusen...tror det är för att jag får koncentrera mig så mycket mer på ridningen i dessa programmen än i t.ex en LB. Huvudet orkar nog inte riktigt med! Eller så beror det på nått helt annat, vad vet jag!

Bion i torsdags var helt okej förresten. Inte lika bra som dom tidigare filmerna, men det är inte konstigt med tanke på vad bra jag tycker att dom är! Svårt att leva upp till förväntningarna jag hade! Men den var bra iallafall!

Ska bli kul att åka och tävla imorron! Ska åka dit för att ha roligt, det enda "målet" jag har är att fixa det andra kvalet till Msv B, alltså 62%. Det vore lite kul! Men förväntar mig inget, haha! Man vet aldrig vad Karat hittar på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0